Bootcamp & löpning i små grupper med svensk tränare i Barcelona!

Jag har fått några förfrågningar angående gruppträning / bootcamps /löpning i små grupper (4-6 personer) som hålls på svenska (eller engelska) men vi skulle behöva bli några till för att kunna komma igång. Att träna i en mindre grupp är ett prisvänligare alternativ till privat PT men det innebär fortfarande personligt bemötande med individuell anpassning av övningar och nivåer. Det är också ett utmärkt sätt att lära känna nya vänner (eller en ny aktivitet med kompisgänget istället för att fika 😉 ).  Jag är personlig tränare (med europeisk certifiering) med vidareutbildning inom funktionell träning och löpning.

Vill du vara med? Lämna en kommentar eller maila wellbeingbysarah@gmail.com med önskemål av träningstyp, och dag(ar) och tid(er) som passar dig så återkommer jag så fort som möjligt. Då vi börjar från början så har vi alla möjligheter på vår sida 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s