PT på Svenska

Svensk personlig tränare i Barcelona. Vi tränar utomhus, hos dig eller i den centrala studion som jag delar med några kollegor. Träningen kan ske individuellt, i par eller mindre grupper, både för privat personer och företag.

I mina sessioner är din kropp är ditt verktyg och din kroppsvikt ditt motstånd. Vi använder oss av funktionella övningar utifrån dina möjligheter blandat med konditionsträning så att hela kroppen får ett bra pass. Med den här typen av träning förbättrar du din styrka, uthållighet, rörlighet och balans. Det är viktigt för mig att du har kul och upplever träningsglädje under våra pass, även när det är svettigt och tungt. Jag strävar efter långvariga och hållbara resultat där träningen blir en naturlig del av din vardag, en rolig och lustfull sådan!

Jag är utbildad fys- och personlig tränare vid Orthos i Barcelona (EREPS godkänd utbildning *), med fördjupning i funktionell träning från ANEF Barcelona och Running Instructor via 360Fit / Born to Run, Barcelona. Jag innehar den försäkringen som samtliga seriösa tränare bör ha i Spanien (responsabilidad civil).

För mer information, ring eller whatsapp +34-638176010 eller maila, wellbeingbysarah@gmail.com

*EREPS is regulated by the European Health and Fitness Association (EHFA) Standards Council using an accepted official European qualification framework which describes the knowledge, skills and competencies exercise professionals need to achieve for registration

4 thoughts on “PT på Svenska

 1. Pingback: Träningsresor till Barcelona / PT på semestern | Well-being by Sarah

 2. Pingback: Page not found | Sarah: Your international personal trainer in Barcelona

 3. Jennifer

  Hej Sarah! Vilken fin hemsida! 🙂

  Jag är själv utbildad personlig tränare med planer på att flytta till Barcelona. Jag skulle gärna ställa några frågor till dig och skulle bli jätteglad om du hade möjlighet att svara!

  Med vänlig hälsning Jennifer

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s