Träningsresor till Barcelona / PT på semestern

Vad sägs om en semester där storstadspulsen kombineras med personligt utformade och unika träningsupplevelser? Tillsammans med mig njuter du av träningsglädje och utvecklas som idrottare i solen, sida vid sida med Medelhavet.

Tack vare mitt breda nätverk av kontakter så kan jag hjälpa till med allt från boende och transport till lösa träningspass för er som redan har bokat allt annat. Kom med träningskompisar, familj eller vänner; med Barcelona som bas spelar det inte någon roll om ditt resesällskap inte delar ditt träningsintresse då det finns oändligt med aktiviteter för alla intressen och åldrar.

Jag är på plats och är tillgänglig året runt och inte bara på bestämda veckor. Ni bestämmer själv antal dagar och träningspass och om du vill tar jag hand om alla detaljer så som boende, transport, tilläggsförsäkringar, material mm så att ni kan fokusera på att träna, njuta, ha kul och må bra!

Förutom mina träningstjänster (som ni kan läsa mer om här) så finns det också möjlighet till följande aktiviteter på engelska: havssimning, cykling, löpning, trail running, yoga, pilates, kettlebells, SUP och surf!

För mer information skriv till wellbeingbysarah@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s